save fc1 comp - VOTE NOW - patacoman vs skitters!

Challenges and Games - Extending your gameplay experience since 2008

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby jdelgado06 on Tue Aug 10, 2010 8:10 am

sparkle? flower? where'd you go?

Oh well, round is over, here was mine:
jdel http://fantasticcontraption.com/?designId=11014658 29pc

I'm convinced I at least have the optimal "get the top right dynamic" contraption, 6 pieces. I just couldn't really optimize the rest like I wanted to.
User avatar
jdelgado06
 
Posts: 4329
Joined: Wed Aug 20, 2008 11:12 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby ringkingleo on Tue Aug 10, 2010 8:27 am

omg... i never even thought of that.... i could have made a 22 pc with that right side

heres mine at 25 pc, 180 ticks http://fantasticcontraption.com/?designId=11017637

I was shooting for ticks at this point, i had one that might have landed me in the mid 150's but couldnt nail it.
User avatar
ringkingleo
 
Posts: 1060
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:48 pm

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby rlbabits on Tue Aug 10, 2010 8:53 am

nice job getting that top dynam jdel

here is mine: http://fantasticcontraption.com/?designId=11012899 22

ed- wow with yours jdel i could have gotten 19pc. dang!
User avatar
rlbabits
 
Posts: 906
Joined: Sat Oct 25, 2008 4:56 pm
Location: The Great Kanto Desert

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby skitters on Tue Aug 10, 2010 9:20 am

Dang, I knew I should have taken a second look at this... I just got comfortable when I saw 1st.

Here's mine http://fantasticcontraption.com/?designId=11021723 26pc

I combined both sweepers, instead of going isolated.

edit: Is the forum acting up for anyone else? The preview button doesn't work, and when I send pms, it returns me to the editing screen.
User avatar
skitters
 
Posts: 458
Joined: Tue Sep 02, 2008 8:24 pm
Location: Breckenridge!

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby jdelgado06 on Tue Aug 10, 2010 9:44 am

I thought the forum was behaving wierd earlier... I shut down my browser (firefox) completely and upon re-opening all was well.
User avatar
jdelgado06
 
Posts: 4329
Joined: Wed Aug 20, 2008 11:12 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby zhyrek on Tue Aug 10, 2010 9:59 am

Same for me, even when i quit it and restart it acts up
User avatar
zhyrek
 
Posts: 3511
Joined: Tue Mar 10, 2009 4:11 pm
Location: RPI

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby rianbay812 on Tue Aug 10, 2010 10:05 am

I coulda had 20 pieces if i saw jdels way of getting the top square down.
This is what I had before i realized there was a second dynamic:
http://fantasticcontraption.com/?designId=11010672
User avatar
rianbay812
 
Posts: 1823
Joined: Sun Feb 22, 2009 5:55 pm
Location: Georgia Institute of Technology: Atlanta, Georgia

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby ringkingleo on Tue Aug 10, 2010 11:52 am

I use a mac, with mac's safari browser, and the forums are doing that for me too
User avatar
ringkingleo
 
Posts: 1060
Joined: Mon Mar 30, 2009 5:48 pm

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby rianbay812 on Tue Aug 10, 2010 12:31 pm

Windows, internet explorer. No problems for me
User avatar
rianbay812
 
Posts: 1823
Joined: Sun Feb 22, 2009 5:55 pm
Location: Georgia Institute of Technology: Atlanta, Georgia

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby Hero88go on Tue Aug 10, 2010 12:38 pm

Mac, Firefox latest version, no errors.

EDIT: woah, when I post, it says
Code: Select all
No post mode specified
.. but it posts it anyway
User avatar
Hero88go
 
Posts: 1931
Joined: Thu Aug 21, 2008 3:29 pm
Location: In Sk's Hair.

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby zhyrek on Tue Aug 10, 2010 12:50 pm

Same for me hero

Lol when i posted that it said it again :P
User avatar
zhyrek
 
Posts: 3511
Joined: Tue Mar 10, 2009 4:11 pm
Location: RPI

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby Dean-o on Tue Aug 10, 2010 6:46 pm

Same problems as everybody
EDIT: Hey! This post worked! The regular "view your post/return to board index" thing came up........aaaaaaand then it randomly morphed into the "no post mode specified" thing :( But still posted
User avatar
Dean-o
 
Posts: 1023
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:34 pm
Location: Spreading its influence across the world for everyone to play.

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby rlbabits on Thu Aug 12, 2010 12:18 pm

bump

hey, i would love to see the round 3 results, and i really hope this comp did not die, i thought i could win it :)
and i look forward to round 4 r3 i thought was really good.
User avatar
rlbabits
 
Posts: 906
Joined: Sat Oct 25, 2008 4:56 pm
Location: The Great Kanto Desert

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby sparkleflower on Thu Aug 12, 2010 12:31 pm

sorry guys for the delay - but i have some family stuff going on and havnt been able to even get online

anyways - i dont believe even 10 solved so everyone who submitted will pass on to round 4

here is round 4...
http://fantasticcontraption.com/?levelId=554292

please note that the solution cannot be champ and the scoring will be "magnum" (pieces*ticks) and ticks will break ties

results will hopefully be up soon - sorry again


peace
User avatar
sparkleflower
 
Posts: 1564
Joined: Wed Sep 24, 2008 9:26 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby sparkleflower on Thu Aug 12, 2010 12:37 pm

i noticed the board wont allow me to edit for some reason - i will update when fixxed - but here are the round 3 solvers - somer pretty sweet again

round 3 results…
rlbabits 22
http://fantasticcontraption.com/?designId=11012899

ringkingleo 25
http://fantasticcontraption.com/?designId=11017637

skitters 26
http://fantasticcontraption.com/?designId=11021723

jdel 29
http://fantasticcontraption.com/?designId=11014658

hamy 34
http://fantasticcontraption.com/?designId=11015245

patacoman 35
http://fantasticcontraption.com/?designId=11008027

0wnyouu 64
http://fantasticcontraption.com/?designId=11012504


peace
User avatar
sparkleflower
 
Posts: 1564
Joined: Wed Sep 24, 2008 9:26 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby jdelgado06 on Thu Aug 12, 2010 1:04 pm

are you sure it won't let you edit, or is it giving you a "post mode" error or something like that? The forum is all messed up for everyone (i think), but things still seem to be working even if they appear not to.

Feel free to PM me the post contents, and I can edit it for you if you wan't ( :toot: for orange name powers)
User avatar
jdelgado06
 
Posts: 4329
Joined: Wed Aug 20, 2008 11:12 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby sparkleflower on Sat Aug 14, 2010 1:06 pm

jdelgado06 wrote:are you sure it won't let you edit, or is it giving you a "post mode" error or something like that? The forum is all messed up for everyone (i think), but things still seem to be working even if they appear not to.

Feel free to PM me the post contents, and I can edit it for you if you wan't ( :toot: for orange name powers)


sounds great - just post the level and requirements near top of the op - and the results near the top of the 2nd post - pretty much just copy/paste from what i posted above

thanks


peace
User avatar
sparkleflower
 
Posts: 1564
Joined: Wed Sep 24, 2008 9:26 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby zhyrek on Sat Aug 14, 2010 1:55 pm

sparkleflower wrote:some really awesome solves this round - 2nd post updated - hamy won the round and picks the badges and scoring for the next round - lemme know

:O HE DIDNT SAY PEACE
User avatar
zhyrek
 
Posts: 3511
Joined: Tue Mar 10, 2009 4:11 pm
Location: RPI

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby lord_hamybal on Sat Aug 14, 2010 2:08 pm

OMFG call the police there is something wrong with sparkle
User avatar
lord_hamybal
 
Posts: 3360
Joined: Thu Oct 09, 2008 10:04 am

Re: save fc1 comp - round 3 up

Postby sparkleflower on Sat Aug 14, 2010 5:35 pm

hahaha - at least some get it


peace
User avatar
sparkleflower
 
Posts: 1564
Joined: Wed Sep 24, 2008 9:26 am

PreviousNext

Return to Challenges and Games



Who is online

Users browsing this forum: ken75, Yahoo [Bot]